MENIU

Propaganda rusă, un nou scenariu halucinant. Luptătorii Azov ar fi SATANIȘTI

Propaganda rusă lansează un nou atac halucinant pentru discreditarea luptătorilor din regimentul AZOV, deveniți simboluri ale rezistenție împotriva Armatei ruse.  Agenția oficială RIA Novosti susține că aceștia ar fi "sataniști", prezentând o serie de "dovezi" ce par mai degrabă din arsenalul formațiilor de death și black metal.

Un templu păgân și un stand cu simboluri sataniste au fost găsite la baza Mariupol a batalionului naționalist ucrainean Azov, transmite corespondentul RIA Novosti.

Templul era situat între două barăci, unde locuiau recruții Azov, scrie Novosti.


 

Mai mult, agenția relatează și despre un stand cu simboluri grafice păgâne și satanice, precum un lup uriaș din mitologia nordică veche și multe imagini cu Satana plasate pe o pentagramă.

Pe 26 mai, Curtea Supremă a Rusiei va analiza solicitarea ca regimentul Azov să fie declarat organizație teroristă. Anunțul a fost făcut abia după ce luptătorii ucraineni care au rezistat eroic aproape 3 luni, in subteranele combinatului Azovstal, s-ar predat, după ce li s-a promis că vor fi tratați conform tratelor internaționale.