MENIU

Promovarea festivalului George Enescu întârzie

Campania de promovare a Festivalului internaţional George Enescu pe postul de televiziune CNN va începe cu patru zile întârzire. Primul spot publicitar ar fi trebuit difuzat ieri. Potrivit reprezentanţilor Artexim, întârzierea a fost cauzată de Poşta Română, care a pierdut coletul în care se aflau spoturile publicitare.

Acestea au fost trimise către CNN pe 26 februarie şi nu au ajuns nici până acum. De cealaltă parte, conducerea Companiei Poşta Română susţine că de vină este firma aeriană care a transportat coletul spre Londra.

Ieri, reprezentanţii Artexim au trimis către CNN un al doilea colet cu materiale publicitare, iar campania de promovare va debuta pe 12 martie şi se va încheia în luna septembrie, când are loc Festivalul internaţional George Enescu.

"Am întârziat cu câteva zile, dar nu am pierdut din spaţiul pe care l-am angajat, CNN a fost foarte drăguţ şi din prietenie ne-a declanşat această campanie. Problema mare care a fost e că ne-am făcut de râs în faţa unui post de televiziune, cel mai important din punct de vedere al ştirilor este că nu am reuşit să pornim campania când trebuia", a declarat Mihai Constantinescu, director Artexim.

Pe Euronews a început deja promovarea festivalului. Pentru această campanie publicitară Ministerul Culturii a plătit peste 50 de mii de euro.
Mai multe articole despre:
festival CNN George Enescu