MENIU

Promoție uriașă la eMAG.ro – Săptămâna electrocasnicelor, înainte cu 11 zile de Black Friday 2015

eMAG.ro vine chiar înainte de Black Friday cu o promoție excelentă la electrocasnice. Săptămâna electrocasnicelor se încheie mâine.

Lista completă cu electrocasnicele eMAG.ro care sunt la promoție poate fi consultată AICI.

În continuare vă prezentăm cele mai interesante oferte, reducerile cele mai mari și electrocasnicele de calitate care au prețuri reduse în cadrul promoției Săptămâna electrocasnicelor de la eMAG.ro care are loc cu doar 11 zile înainte de marele Black Friday 2015.

eMAG.ro săptămâna electrocasnicelor – Mașina de spălat rufe Bosch

Mașina de spălat rufe de la Bosch are una dintre cele mai mari reduceri din cadrul promoției eMAG.ro săptămâna electrocasnicelor. Mașina are o capacitate de încărcare de 6kg, 1200 RPM și face parte din clasa energetică A+++. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG.ro săptămâna electrocasnicelor – Mașina de spălat rufe SLIM Hotpoint

eMAG.ro vine cu o ofertă foarte avantajoasă pentru o mașină de spălat rufe foarte performantă. SLIM Hotpoint salvează spațiu în locuință având dimensiuni reduse, are 1200 RPM, 7 kg spațiu de stocare pentru rufe murdare și foarte economicoasă, face parte din clasa energetică A+++. În plus, mașina e dotat cu display de tip LED. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro săptămâna electrocasnicelor – Mașina de spălat vase incorporabilă

Una dintre mașinile de spălat rufe ce are un discount formidabil chiar înainte de Black Friday 2015 este cea de la Pyramis. Mașina poate spăla 12 seturi simultan, are 5 programe disponibile și face parte din clasa energetică A+. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro săptămâna electrocasnicelor – Combină frigorifică Whirlpool

Combina frigorifică de la Whirlpool 6th Sense e dotata cu două uși, face parte din clasa energetică A+, are o înălțime de  201cm și are un volum de 370l. Prețul e disponibil AICI.

eMAG.ro Săptămâna electrocasnicelor – Combina frigorifică Samsung

Calitatea Samsung se regăsește și în combina frigorifică ce beneficiază de un discount de 1200 lei de la eMAG.ro în cadrul promoției Săptămâna electrocasnicelor ce are loc chiar înainte de Black Friday 2015. Frigiderul e dotat cu dozator de apă  pe ușă, are două uși, înălțime de 193 cm și volum de 373l. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Săptămâna electrocasnicelor – Pachet cuptor și plită incorporabile

Un pachet promoțional foarte bun este cel cu cuptor electric și plită pe gaz de la Studio Casa, Avena Rustic. Pachetul promoțional are o reducere foarte mare de 37%. Prețul e disponibil AICI.

eMAG.ro – săptămâna electrocasnicelor – Cuptor electric

Cuptorul electric incorporabil este foarte avantajos, are o reducere de 29% din preț chiar înainte de Black Friday, fața este din sticlă neagră ce se potrivește în designul oricărei bucătării. Oferta completă e disponibilă AICI.