MENIU

Profita de ultimele reduceri la anvelopele de iarna si bucura-te de noile stocuri de vara! (P)

Fie ca doriti sa va pregatiti pentru sezonul de iarna viitor, fie ca vreti sa va achizitionati anvelope de vara noi, AnveloSHOP va asteapta cu produse noi, la preturi speciale!

Fiind la inceput de sezon de vara, oferta de anvelope si jante a AnveloSHOP este una mai bogata si mai atragatoare ca oricand: alege acum din stocul actualizat in timp real, de peste 200 000 de anvelope si peste 90 de branduri – includem aici anvelope pentru autoturisme, autoutilitare si SUVuri dar si anvelope agroindustriale si de camioane.

Cu aceasta ocazie va invitam sa ne consultati oferta completa de anvelope de vara, anvelope all season si anvelope de iarna dar si de jante si sa comandati produsele potrivite pentru autoturismul dumneavoastra.

Fie ca doriti sa va schimbati anvelopele de vara sau all season vechi sau doriti sa treceti de la anvelope de iarna la cele de vara, va asteptam sa ne consultati oferta pentru a alege cauciucurile potrivite.

Sezonul de iarna se apropie de final, iar AnveloSHOP isi goleste depozitele de stocurile anvelope de iarna. Echipeaza-te din timp pentru viitorul sezon rece cu anvelope de iarna noi la preturi speciale de final de sezon!

            Cateva anvelope incluse in promotia de iarna:

            BRIDGESTONE BLIZZAK LM001 195/65R15 91T

            BARUM POLARIS 3 205/55R16 94H XL

            KUMHO WINTERCRAFT WP51 185/65R15 88T; 185/65R14 86T

Nu uitati ca, pe langa faptul ca anvelopele de iarna sunt ideale pentru circularea pe carosabil inzapezit, acestea sunt proiectate pentru a garanta performante foarte bune la temperaturi scazute (sub 7 grade Celsius). Astfel, cat timp temperaturile din Romania inca sunt destul de joase, va recomandam sa circulati cu anvelope de iarna!

AnveloSHOP te echipeaza pentru sezonul de vara care vine cu anvelope de vara noi-noute, cu data de fabricatie recenta, produse dupa cele mai inalte standarde! Doar cateva din anvelopele noi de vara noi intrate in gama AnveloSHOP:

            DEBICA PASSIO 185/65R15 88T DOT 2016 POLONIA

            BARUM BRILLANTIS 2 185/60R14 82H DOT 0316 CEHIA

            MICHELIN PRIMACY 3 GRNX PJ 205/55R16 91V DOT 4615 RUSIA

Un autoturism echipat cu anvelope de vara va avea un nivel sporit al tractiunii si al aderentei atat pe carosabil uscat cat si pe carosabil umed si va prezenta stabilitate imbunatatita la rularea cu viteze ridicate. Anvelopele de vara sunt mai confortabile, inclusiv din punct de vedere al nivelului de zgomot produs.

Despre AnveloSHOP:

Fiind unul din liderii de piata online de anvelope din Romania, AnveloSHOP comercializeaza anvelope noi, cu o data de fabricatie recenta, dintr-o gama foarte variata (peste 90 de branduri). Gama include anvelope de vara, anvelope all season si anvelope de iarna, plus anvelope de camioane, anvelope agroindustriale dar si jante pentru toate categoriile de autoturisme, autoutilitare si SUVuri.

Toate anvelopele comercializate pe site sunt insotite de un certificat de calitate si de o garantie de 3 ani valabila din momentul facturarii. Cauciucurile sunt livrate oriunde in tara prin curierat rapid in 24/48 de ore si sunt marcate si etichetate conform legislatiilor in vigoare. De asemenea, in cazul unui retur va recuperati garantat de banii inapoi in maximum 14 zile. 

            Comandati online  chiar acum pe anveloshop.ro si anvelopemag.ro sau telefonic la 0371.51.51.55 si 0721.00.22.33 !

Mai multe articole despre:
cauciucuri anveloshop avelope