MENIU

Profesor de religie, înregistrat când jignea elevii şi pe colegii lui: "Nişte nesimţiti şi jigodii"

Un profesorul de religie de la un liceu din Târgovişte a fost înregistrat în timp ce îi jignea pe elevi, dar şi pe colegii lui, catalogându-i drept "proşti", "nesimţiţi" şi "jigodii ordinare".

Adrian Baicu, profesor de religie de la Liceul "Petru Cercel" din Târgovişte, dar şi consilier în cabinetul primarului municipiului Târgovişte, s-ar fi enervat după ce a aflat planul elevilor legat de Balul de Absolvire.

Potrivit gazetadambovitei.ro, adolescenţii au cerut să fie organizat o singură petrecere pentru toate clasele, la un hotel din oraş, unde toţi copiii să-şi perimită să participe. În schimb, profesorul a vrut ca balul să aibă loc la un complex din judeţ, unde orice contractant care aduce un grup pentru o activitate primește un comision de 5%.
Aşadar, în timpul unei discuţii contradictorii cu elevii, profesorul de religie nu s-a sfiit să-i jinească pe aceştia, dar şi pe colegii lui din cancelarie, pe care i-a catalogar drept nişte "jigodii ordinare".

"Aveţi niste profesori proşti. Şi nişte nesimțiţi şi nişte jigodii ordinare. Puteţi să le transmiteti din partea mea. Şi vă spun şi de ce. Sunt din categoria celor care nu fac nimic pentru liceu. E proverbul ăla: nici ei nu se mântuiesc, dar nici pe alţii nu îi lasă să se mântuiască. Linişte! Spuneţi-mi mie un diriginte de la clasa a XII-a ce a  făcut pentru liceul asta. Ce iniţiative pentru liceul asta aţi auzit voi extraodinar. Aştept... Ascult... Au adus luna după cer...", a spus Baicu.

Mai mult, pe înregistrare se aude cum profesorul le explică elevilor că "are lucruri mai importante" de făcut în perioada aceast, când se apropie campania electorală.

"Am lucruri mult mai importante… dar prostia din liceul asta pute. (...) Mi-aţi luat o piatră de pe inimă, că eram super ocupat în perioada asta.(...) E şi campanie... mai am şi alte treburi. (...) Eu mă cert cu toţi proştii în oraş. Că unul vrea să îi lăsăm garajul pentru că aşa vrea el, că unul vrea să aibă curte în faţa blocului, că unde îşi mai pune roşii şi cartofii, unul vrea să aibă el intrare separat, că nu ştiu cum...", le-a explicat cadrul didactic elevilor.

În urma acestui incident, Primăria Târgovişte a anunţat că Adrian Baicu şi-a dat demisia din funcţia de consilier în cadrul Biroului Cabinet Primar.



Adrian Baicu, profesor de religie de la Liceul "Petru Cercel" din Târgovişte, dar şi

consilier în cabinetul primarului municipiului Târgovişte, s-ar fi enervat după ce a

aflat planul elevilor legat de Balul de Absolvire.
Potrivit gazetadambovitei.ro, adolescenţii au cerut să fie organizat o singură

petrecere pentru toate clasele, la un hotel din oraş, unde toţi copiii să-şi perimită

să participe. În schimb, profesorul a vrut ca balul să aibă loc la un complex din

judeţ, unde orice contractant care aduce un grup pentru o activitate primește un

comision de 5%.
Aşadar, în timpul unei discuţii contradictorii cu elevii, profesorul de religie nu s-a

sfiit să-i jinească pe aceştia, dar şi pe colegii lui din cancelarie, pe care i-a

catalogar drept nişte "jigodii ordinare".
"Aveţi niste profesori proşti. Şi nişte nesimțiţi şi nişte jigodii ordinare. Puteţi să

le transmiteti din partea mea. Şi vă spun şi de ce. Sunt din categoria celor care nu

fac nimic pentru liceu. E proverbul ăla: nici ei nu se mântuiesc, dar nici pe alţii nu

îi lasă să se mântuiască. Linişte! Spuneţi-mi mie un diriginte de la clasa a XII-a ce

a  făcut pentru liceul asta. Ce iniţiative pentru liceul asta aţi auzit voi extraodinar. Aştept... Ascult... Au adus luna după cer...", a spus Baicu.
Mai mult, pe înregistrare se aude cum profesorul le explică elevilor că "are lucruri mai importante" de făcut în perioada aceast, când se apropie campania electorală.
"Am lucruri mult mai importante… dar prostia din liceul asta pute. (...) Mi-aţi luat o piatră de pe inimă, că eram super ocupat în perioada asta.(...) E şi campanie... mai am şi alte treburi. (...) Eu mă cert cu toţi proştii în oraş. Că unul vrea să îi lăsăm garajul pentru că aşa vrea el, că unul vrea să aibă curte în faţa blocului, că unde îşi mai pune roşii şi cartofii, unul vrea să aibă el intrare separat, că nu ştiu cum...".
În urma acestui incident, Primăria Târgovişte a anunţat că Adrian Baicu şi-a dat demisia din funcţia de consilier în cadrul Biroului Cabinet Primar.