MENIU

Produsul pe care îl consumi zilnic și care te îmbolnăvește de cancer de colon

Produsul pe care îl consumi zilnic și care te îmbolnăvește de cancer de colon

Produsul care prezintă cel mai mare risc de dezvoltare a tumorilor maligne în zona colonului este chiar unul pe care îl consumi, în cele mai multe cazuri, zilnic. Află despre ce este vorba și cum să te protejezi, în rândurile de mai jos!

Sunt numeroase studii care au subliniat caracterul nociv al cărnii roșii, mai ales al celei procesate, dar aceasta reprezintă în continuare un aliment de bază în dieta noastră. Carnea roșie presupune un risc crescut mai ales în cazul cancerului de colon, boala care afectează sistemul digestiv și care se manifestă cu precădere în rândul populației obeze sau cu probleme ale controlului greutății.

Mai mult, incidența cancerului de colon, o formă asociată în trecut cu populația adultă, a crescut și în cazul celei tinere, tocmai din cauza ratei de obezitate. La aceasta se adaugă stresul și consumarea băuturilor alcoolice.

Un studiu condus de profesorii de la Harvard a identificat faptul că, dacă mănânci mai mult de 500 de g de carne roșie pe săptămână, maximizezi pericolul de a face cancer de colon.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
cancer carne roşie cancer colon