MENIU

Procesul lui Nicușor Constantinescu, întrerupt după ce acesta a cerut intervenția SMURD

Nicușor Constantinescu a fost arestat preventiv

Procesul lui Nicuşor Constantinescu de la Curtea de Apel Constanţa a fost întrerupt după ce preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean, care ar fi urmat să fie audiat în dosarul Centrului Militar Zonal, a solicitat instanței intervenţia unui echipaj SMURD, pe motiv că are tensiunea mărită, transmite News.ro.

Nicuşor Constantinescu le-a cerut judecătorilor Curții de Apel Constanța să cheme un echipaj SMURD, pe motiv că nu are asistenţă medicală.

”Să chemaţi SMURD-ul că nu am asistenţă medicală şi am tensiune mare. Am fost adus cu o dubă, fără monitorizare, am venit cu dricul”, a spus Constantinescu în faţa instanţei.

Fostul șef al Consiliului Județean a fost tot timpul  însoţit de un cadru medical de la Spitalul Penitenciar Poarta Albă, unde se află încarcerat.

Întrebat de judecătoare dacă şi-a luat tratamentul, el a spus că nu e problema acesteia şi că deşi, săptămânile trecute, a luat medicamente are în continuare tensiunea mărită.

Judecătoarea i-a spus că va chema un echipaj SMURD, dar că doreşte să vadă o disponibilitate reală din partea sa de a da declaraţii, chiar dacă acestea nu vor fi finalizate luni, ci doar începute, mai transmite News.ro.

Nicuşor Constantinescu a răspuns că vrea să dea declaraţii în faţa instanţei, dar că nu ştie dacă o poate face din cauza stării de sănătate. El a menţionat că săptămâna trecută a mers 2.500 de kilometri în ambulanţă, fiind dus de la Spitalul Penitenciar Poarta Albă la instanţe din Bucureşti.

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicuşor Constantinescu, arestat preventiv în dosarul Centrului Militar Zonal, a fost adus, luni dimineaţă, cu o ambulanţă de la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă la Curtea de Apel, unde are loc un nou termen în acest dosar.