MENIU

Proces HALUCINANT: bonă, dată în judecată de un multimilionar român. Ce sumă trebuie să îi plătească femeia lunar

Bonă - imagine cu notă sugestivă

Proces halucinant în România. Un multimilionar român a dat-o în judecată pe bona copiilor săi. Instanța a decis ca femeia să-i plătească acestuia, lunar, 145 de euro. S-a ajuns în instanță din cauza unei datorii mai vechi pe care femeia o avea la milionar și pe care nu o achitase la timp, deși nu exista niciun contract semnat între cei doi, în acest sens. 

Povestea care ulterior i-a adus pe cei doi în instanță a început în momentul în care Ionela, femeia care lucra ca bonă pentru copiii omului de afaceri, i-a cerut acestuia un împrumut în valoare de aproximativ 99.000 de lei. Bela Urasi, în vârstă de 69 de ani, și unul dintre cei mai bogați români, i-a virat imediat banii în cont femeii, fără a încheia un contract în acest sens.

Cei doi au stabilit însă de comun acord ca femeia să îi plătească, eșalonat, suma de bani împrumutată, în tranșe de câte 2.500 de lei pe lună. A apucat cu greu să-i restituie doar 40 de mii de lei, lucru care l-a înfuriat pe omul de afaceri. Supărat că nu își respectă promisiunea, milionarul a dat-o în judecată.

În timpul procesului, femeia le-a spus magistraților că nu poate plăti lunar mai mult de 700 de lei, din cauza veniturilor mici. În prima instanță, omul de afaceri a avut câștig de cauză, iar femeia este acum obligată să-i achite suma de 58.262 de lei, în 80 de rate lunare.

Bela Urasi a devenit cunoscut după ce a făcut o avere imensă, contribuind la dezvoltarea unei companii de cablu. A ajuns în Topul Forbes al celor mai bogaţi 300 de români, iar în 2010 averea sa era estimată la circa 50 de milioane de euro. De asemenea, el a ajuns în vizorul public după ce a divorțat de prima soție. Aceasta l-a acuzat că ar fi agresat-o pe ea şi pe fiica ei.

Mai multe articole despre:
bona proces judecata multimilionar