MENIU

Anunț despre procesul lui Augustin Lazăr / UPDATE Reacție pentru Realitatea TV

Augustin Lazar

Curtea de Apel Alba Iulia a decis ca dosarul în care Augustin Lazăr cere suspendarea procedurii de revocare din funcția de Procuror General al României să se judece la Curtea de Apel București, a informat Realitatea TV.

Curtea de Apel Alba Iulia a decis ca dosarul în care Augustin Lazăr cere suspendare procedurii de revocare a sa din funcția de Procuror General al României, declanșată de ministrul Justiției, Tudorel Toader, să se judece la Curtea de Apel București.

UPDATE CITEȘTE AICI REACȚIA LUI TUDOREL TOADER!

Prin această decizie Curtea a admis cererea prin care Ministerul Justiției dorea ca dosarul să se judece la Curtea de Apel București.

Augustin Lazar nu a fost prezent, el fiind reprezentat de avocatul Ovidiu Podaru, iar Ministerul Justiției de către consilierul juridic Alexandru Stan.

Pe 2 noiembrie, Augustin Lazăr a depus la Curtea de Apel Alba Iulia o cerere de suspendare a procedurii de revocare din funcţie declanşată de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Tot atunci, procurorul general a depus o plângere prealabilă şi la Ministerul Justiţiei împotriva raportului. 

-----------------------------------------------

UPDATE | Augustin Lazăr a oferit o declarație pentru Realitatea TV: "Solutionarea acestui dosar va fi un test de maturitate si independenta pentru justitia romana"


.