MENIU

Probleme cu Justiția pentru familia lui Tzancă Uraganu. Fratele cântărețului, EVACUAT cu mascații din casă

Miraj Tzunami/ Captură Instagram

Fratele cunoscutului cântăreț de muzică de petrecere Tzancă Uraganu a fost evacuat cu mascații din casa din Ploiești în care locuia. Potrivit unor surse judecătorești, Florin Măcelaru, cunoscut drept Miraj Tzumani, nu a achitat întreaga sumă pentru cumpărarea imobilului în termenul stabilit și a fost acționat în instanță. Fratele cântărețului a fost vizat de percheziții în luna decembrie a anului trecut, într-un caz de înșelăciune. 

Încă de la primele ore ale dimineții, mascații au înconjurat casa din Ploiești a cântărețului Miraj Tzumani, fratele lui Tzancă Uraganul. Un executor judecătoresc a venit la locuință pentru a-l evacua. Pentru ca totul să se desfășoare fără incidente, mai multe echipaje de poliție, inclusiv mascați au ajuns acolo.

Problemele par că se țin lanț de fratele artistului, în luna decembrie a anului trecut, Miraj a fost vizat de o serie de percheziții. Atunci a fost acuzat că a făcut parte dintr-o grupare ai cărei membri s-au dat drept preoți și au înșelat mai multe persoane pe rețelele de socializare spunându-le că le poate rezolva orice problemă în urma unor sume mari de bani.

Și acestea nu sunt singurele incidente. În urmă cu un an Miraj Tzunami a provocat un grav accident în Balotești în timp ce conducea un bolid de lux în valoare de peste de peste 200.000 de euro al fratelui său. Bărbatul conducea cu viteză și a lovit alte patru autoturisme după care s-a oprit într-un copac.

În urma accidentului, bolidul a suferit pagube foarte mari. Miraj a fost testat cu aparat etilotest însă acesta nu consumase alcool. 

Mai multe articole despre:
tzanca uraganu frate miraj tsumani evacuat