MENIU

PRO TV pune la cale o "revoluție". Detalii de culise

Celebrul slogan de început al Pro TV, "Te uiți și câștigi", va fi, din nou, pe TV, dar și pe online. Un nou proiect legat de acest slogan este în lucru, conform paginademedia.ro.

Anunțul a fost făcut de Florin Alexandrescu, Chief Business Officer al Pro TV. Ce a spus el? Că, dincolo de sloganul "Te uiți și câștigi", va fi un proiect care să lege televiziunea clasică de online. Oficialul Pro TV a punctat că se lucrează la proiect, însă nu a oferit alte detalii legate de el.

"Vreau să îl priviți ca pe un teasing. Este vorba de un proiect la care lucrăm, legat de integrarea dintre ON AIR și ONLINE", a explicat Florin Alexandrescu.

"Te uiți și câștigi" a fost sloganul de lansare al Pro TV, post lansat pe 1 decembrie 1995. Apărea și pe afișele cu Mihai Călin, Geanina Corondan și Dana Rogoz.

Telespectatorii câștigau și bani. În matinalul prezentat de Florin Călinescu, telespectatorii răspundeau la întrebări legate de programele postului TV. Întrebări cu tot felul de detalii mai mult sau mai puțin vizibile ("ce oră arăta ceasul de pe perete în filmul X" sau "ce număr avea camera de hotel la care stătea y").

Premiul pentru telespectatorii care știau răspunsurile: un milion de lei.

Citește mai multe aici!

Mai multe articole despre:
Pro Tv Florin Călinescu te uiti si castigi