MENIU

Prinse la furat lalele în fața Statului Major al Armatei. Hoațele neinspirate s-au ales cu dosar penal

Foto: FB Primăria Sectorului 6

În această dimineață, două femei au fost filmate de camerele de supraveghere în timp ce furau lalelele proaspăt plantate în zona Orizont din Sectorul 6.

Potrivit Primăriei Sectorului 6, cele două femei, în vârstă de 47, respectiv 50 de ani, au fost surprinse la ora 5.50 dimineața, în timp ce sustrăgeau lalelele cu tot cu bulbii acestora. Una dintre femei locuiește în Sectorul 3, iar cealaltă în Sectorul 5.

La fața locului a sosit Poliția Locală și le-a prins pe femei în timp ce făceau furtul. Acestea au primit amenzi, iar azi, ADPDU Sector 6 se va prezenta ca parte vătămată și va depune o plângere la Poliție pentru furt calificat, o infracțiune care este pedepsită cu închisoare de la 3 la 10 ani. Lalelele furate au fost recuperate și urmează să fie replantate.

„Ne bucură privirea ori de câte ori trecem pe lângă ele, unii le fotografiem și avem grijă să le păstrăm cât mai mult.
Alții, dimpotrivă!
Două femei de 50, respectiv 47 de ani, au fost surprinse de camerele de supraveghere, în această dimineață, la ora 5.50, în timp ce furau lalele cu tot cu bulb, de la Orizont. Una locuiește în Sectorul 3 și alta în Sectorul 5.
Polițiștii locali au ajuns rapid la fața locului și le-au prins în fapt. Au fost amendate, iar astăzi colegii de la ADPDU Sector 6 se vor constitui parte vătămată și le vor face plângere la secția de Poliție.
Astfel că cele două se vor alege cu dosar penal pentru furt.
Lalelele au fost recuperate și vor fi replantate,” a scris Primăria Sectorului 6 pe pagina de Facebook.
 
Mai multe articole despre:
furt flori primaria sectorului 6 hoate lalele adpdu