MENIU

Și-a prins soția în timp ce făcea sex cu un vecin. Ce a urmat este de neimaginat

Un bărbat din Florida suspecta de mai multă vreme că soția sa îl înseală cu un vecin. Într-o zi, i-a prins pe cei doi în timpul actului sexual. A urmat o scenă care i-a îngrozit și pe polițiști.

Bărbatul de 49 de ani din Florida a folosit o foarfecă pentru a tăia penisul vecinului, transmite poliția locală citată de The Independent.

Alex Bonilla este acuzat că a intrat în casa victimei, l-a amenințat cu arma pe bărbat cu arma și l-a legat, înainte de a-i tăia organele genitale.

Individul a fost arestat de ofițerii din biroul șerifului din Gilchrist la două ore după atacul care a dus la mutilarea vecinului.

Victima, care se află în stare stabilă la spital, le-a declarat polițiștilor că atacatorul a plecat cu penisul său în mână, conform unui raport al poliției obținut de NBC News.

Potrivit mandatului de arestare, Alex Bonilla i-a prins "pe soția lui și pe victimă în timp ce întrețineau relații sexuale", în mai 2019.

Și mai șocant este că doi dintre copiii victimei se aflau în casa familiei în momentul în care Bonilla a intrat în casă cu un pistol și și-a legat vecinul în dormitor.

Acuzațiile împotriva suspectului sunt intrarea prin efracție, sechestrare și asalt agravant, soldat cu vătămare corporală.

Mai multe articole despre:
null