MENIU

Primul trailer NEOFICIAL pentru noul STAR WARS: The Force Awakens

Disney va lansa în weekend primul teaser video pentru cel de-al şaptelea episod din cel mai cunoscut SF din istorie, STAR WARS: The Force Awakens,  film ce va debuta în cinematografe anul viitor, pe 18 decembrie, relatează GadgetReport.ro

Până să-l vedem pe cel original, intrăm în atmosferă cu un trailer făcut de un fan Star Wars, Romeo Lux, care arată incredibil de bine şi care a devenit deja viral pe youtube.

Potrivit Disney, actiunea din noul episod din STAR WARS: The Force Awakens este plasata cu 30 de ani după “Return of the Jedi”.

Lungmetrajul Star Wars: Episode VII este regizat de cineastul J.J. Abrams, devenit celebru dupa ce a realizat cele mai recente pelicule dintr-o alta franciza SF de succes, “Star Trek”. Din distributia noului film fac parte actorii John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson si Max von Sydow.

Acestia s-au alaturat veteranilor Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew si Kenny Baker care se reintorc in rolurile jucate in trecut in franciza creata de George Lucas.
Intr-un interviu acordat cu ceva vreme in urma, regizorul J.J. Abrams declara ca in STAR WARS: The Force Awakens vrea sa se intoarca la “originile francizei”.

Potrivit cotidianului Express, Darth Vader va fi readus la viata in noul STAR WARS: The Force Awakens. In seria gandita de Lucas, Vader moare in 1983 in filmul “The Return of the Jedi”.

“Planul este de a-l readuce la viata si a juca un rol semnificativ in noua trilogie”, a declarat o sursa din cadrul Disney. “Sa nu uitam ca avem de-a face cu un film de fictiune. Totul este posibil in filme”, a mai spus acesta.

Star Wars va aduce, totodata, un upgrade major si in ceea ce priveste «tehnica militara”. Vom vedea noi arme, navete spatiale, efecte speciale, decoruri, toate adaptate unui viitor diferit fata de cel imaginat in seriile anterioare.

Vedeti trailerul video si aflati mai multe amanunte despre noul Star Wars de pe GadgetReport.ro