MENIU

Primul român care a "invadat" Marea Britanie a murit într-un TRAGIC accident.Urma să se căsătorească

Victor Spirescu

Victor Spirescu, primul român care a ajuns în Marea Britanie după ridicarea restricțiilor la 1 ianuarie 2014, a murit într-un accident rutier.

Tragicul eveniment a fost anunțat pe Facebook de prietenii săi. „Azi am pierdut un prieten drag mie și familiei mele... a plecat mult prea repede dintre noi. În urmă cu 3 luni îmi spunea «Adițule nu am trăit degeaba am trăit viața la maxim». Mai erau multe de făcut «Victor»! Odihnește-te în pace Spirescu Victor! Condoleanțe familiei!”, a scris unul dintre prietenii lui Victor.

Bucureștean la origini, Victor Spirescu, înainte de plecarea în Anglia, s-a stabilit în satul Pelișor din Județul Sibiu. În anul 2014, bărbatul a atras ochii presei asupra sa după ce a ajuns în Regatul Unit al Marii Britanii, imediat după ce restricțiile de muncă pentru români și bulgari au fost ridicate. A fost singurul român care la 1 ianuarie 2014 a ajuns în Anglia, atunci când presa aștepta un val de români la aeroportul din Luton, Londra. Tânărul a fost întâmpinat atunci chiar de oficialități britanice, scrie Turnul Sfatului. 

Mai multe articole despre:
Marea Britanie român victor spirescu