MENIU

Primul român ajuns în 2014 la muncă în Anglia, deja CONCEDIAT. Care e MOTIVUL

Primul român venit la muncă în Marea Britanie pe 1 ianuarie a fost deja concediat de la spălătoria auto unde lucra. Victor Spirescu a început lucrul pe 2 ianuarie, însă a rezistat doar o săptămână. Angajatorul l-a dat afară, pe motiv că românul vorbea prea mult la telefon. Însă Spirescu susţine că a fost concediat, în urma mediatizării cazului său. Cu puţin timp înainte ca românul să fie dat afară, Daily Mail a scris că Spirescu ar fi fost acuzat de fosta iubită că ar fi bătut-o.

Spirescu n-a avut însă noroc de slujba la care a visat. Patronul l-a dat afară pe motiv că petrecea prea mult timp la telefon. Românul spune că ziariştii ar fi de fapt de vină, pentru că l-au tot sunat. Spirescu a acordat zeci de interviuri, iar unele ziare l-au prezentat drept un muncitor cinstit şi harnic, dispus să accepte o slujbă pe care britanicii n-o vor.

Coincidenţă sau nu, cu puţin timp înainte ca Spirescu să fie concediat, tabloidul britanic The Sun a scris că Spirescu a fost găsit vinovat de comiterea unei agresiuni, în iunie 2011, când şi-ar fi bătut prietena. Femeia, care s-ar numi Ana şi ar avea acum 26 de ani, a declarat că Spirescu a lovit-o şi a trântit-o la pământ, într-un parc, după care a bătut-o. Ea a mai afirmat că Spirescu a ameninţat-o că o va arunca într-un lac. Tânăra a declarat că s-a despărţit de Spirescu pentru că acesta nu a reuşit să-şi găsească un loc de muncă.

Între timp, românul s-a logodit cu o tânără în vârstă de 19 ani, care a rămas acasă, într-un sat din Transilvania. Fata locuieşte într-o casă care nu are apă curentă şi care a fost evaluată de tabloid la două mii de lire sterline, adică aproximativ 11 mii de lei.