MENIU

Primele rezultate ale autopsiei în cazul Mihaelei Feraru, fetița ucisă cu bestialitate

Mihaela Feraru

Medicii legişti au stabilit că fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa dată dispărută vineri şi găsită moartă a murit sugrumată, informează Realitatea de Dambovita.

Au apărut şi imagini din localitatea Gura Şuţii cu maşina închiriată de principalul suspect, un cetăţean olandez. Surse din anchetă spun că maşina circula haotic.

Medicii legişti au stabilit că moartea fetiţei nu a fost cauzată de lovituri, ci copila a fost sugrumată, au declarat surse judiciare corespondentului Mediafax.

„Cauza morţii a fost stabilită. Moartea nu se datorează unor lovituri, ci ştrangulării. A fost ştrangulată cu pantalonii care erau pe ea. Nu avem deocamdată confirmată o agresiune sexuală. Are urme de violenţă pe corp, iar după deces a fost şi muşcată de animale sălbatice", au spus sursele citate.

Apar date noi în cazul cutremurător din Dâmboviţa, al fetiţei răpite și ucise. Potrivit unor surse, cetățeanul olandez bănuit că a omorât copila este suspectat de pedofilie în țara sa. Acesta a venit în București miercuri, unde a închiriat un apartament, iar sâmbătă a plecat din țară.

În imaginile video se vede cum fetița a fost în mașina suspectului, pe bancheta din față, într-o poziție atipică. Ca și cum ar fi fost legată la mâini sau i s-ar fi spus să se ascundă. Anchetatorii încearcă acum să confirme existența ADN-ului copilei în mașina închiriată de olandez.

Olandezul bănuit de uciderea fetiței de 11 ani, încolțit de anchetatori

Mai multe articole despre:
pedofil crimă Gura Şuţii Gura Şuţii