MENIU

Primele concluzii ale Poliţiei despre vărul Simonei Halep care s-a sinucis. Ce au descoperit

Poliţiştii constănţeni care au ajuns la faţa locului, au descoperit că verişorul Simonei Halep era întins la sol în holul imobilului în fața ușii de acces și nu prezenta urme vizibile de violență.

Apelul la serviciul unic de urgenţă a fost făcut după-amiaza. Se pare că Nicia Arghir s-a spânzurat în holul locuinţei sale din municipiul Constanţa. Când au ajuns la faţa locului, anchetatorii nu au găsit niciun bilet de adio. În urma primelor cercetări făcute, ei au descoperit că tânărul de 29 de ani era dependent de jocurile de noroc şi din această cauză avea datorii foarte mari, inclusiv la cămătari.

Simona Halep avea o relaţie apropiată cu vărul ei şi nu de puţine ori au fost surprinşi unul în compania celuilalt, scrie spynews.ro.

"Ieri, la ora 17:33, lucrătorii Sectiei 1 Politie Constanța au fost sesizați prin S.N.U.A.112, de către M. G. din C-ța despre faptul că nepotul său ARGHIR NICIA se află spânzurat în holulul din incinta locuinței din mun. Constanța, str. Alexandru cel Bun.

Echipa de cercetare deplasată la fața locului a stabilit faptul că persoana în cauză se numește ARGHIR NICIA de 29 ani, acesta aflându-se întins la sol în holul imobilului, în fața ușii de acces și nu prezenta urme vizibile de violență.

În zona gâtului cadavrul prezenta urme specifice de spânzurare.Cadavrul a fost depus la Morga Cimitirului Central, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Nu sunt sunt suspiciuni cu privire la decesul persoanei în cauză. Cercetările se efectuează în continuare de către lucrătorii Secției 1 Poliție.  Bărbatul era cunoscut ca verișor al Simonei Halep.", se arată în comunicatul trimis de Poliţia din Constanţa.

Mai multe articole despre:
sinucidere Simona Halep nicia arghir