MENIU

Primarul Sectorului 1 dă vina pe Legile Justiției pentru scăderea PSD în sondaje

<p>Primarul Sectorului 1</p>

Daniel Tudorache îi dă dreptate bunicului Luizei Melencu, fata dispărută din aprilie la Caracal, când spune că ”am ajuns aici din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament! Nicolicea cu Iordache și alți hoți!”

Primarul Sectorului 1 și lider al PSD Sector 1 - Daniel Tudorache răspunde la acuzele bunicului Luizei Melencu, după ce acesta i-a atacat pe Eugen Nicolicea și Florin Iordache.

”E supărat și pe bună dreptate. Eu consider că bunicul avea dreptate. Trebuie să vedem ce putem face de acum încolo pentru ca să nu mai existe astfel de cazuri, Caracal, Focșani și alte cazuri”, a spus Daniel Tudorache într-o intervenție la Digi24.

El susține că PSD a scăzut în sondaje din cauza legilor promovate în comisia specială din Parlament.

„Cu siguranță pentru asta plătim. Asta e consecința comportamentului lor, a celor din acele comisii, din cauza asta am ajuns la 20 și ceva la sută. Electoratul ne-a sancționat, din cauza lor. Sper să se modifice (legislația) în perioada următoare. Sper să-și revină colegii mei din Parlament și să deschidă ochii, pentru că așa nu se mai poate”, a afirmat primarul Sectorului 1. „Sper să existe un T-zero. E mai bine să recunoști că ai greșit.

Fiecare ar trebui să-și facă treaba la locul lui de muncă. De exemplu, primarul. Eu îl acuz în primul rând pe primarul din Caracal. Trebuia să asigure cel puțin siguranța cetățenilor. El a făcut un lucru bun: a cumpărat 30 de camere. Pe care nu le-a montat. Un lucru foarte grav, de ce le-a mai cumpărat?”, a declarat Daniel Tudorache.

Mai multe articole despre:
null