MENIU

Primarul Robert Negoiţă a inaugurat vaporaşul de pe lacul din parcul „Alexandru Ioan Cuza”

<p>Robert Negoita pe vaporas</p>
<p>Robert Negoita pe vaporas</p>
<p>Robert Negoita pe vaporas</p>

Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, a inaugurat vaporaşul de pe lacul din parcul „Alexandru Ioan Cuza”.

Robert Negoiţă a făcut o plimbare pe lac la bordul ambarcaţiunii „Alexandru Ioan Cuza”, alături de aproximativ treizeci de persoane şi de reprezentanţi ai presei.

„Mă bucur că putem oferi locuitorilor Sectorului 3 încă o destinaţie pentru petrecerea timpului liber. Parcul Alexandru Ioan Cuza are din ce în ce mai mulţi vizitatori şi sper ca vaporaşul să devină în scurt timp una dintre atracţiile zonei. De pe puntea ambarcaţiunii pot fi admirate împrejurimile lacului, vegetaţia, raţele sălbatice, iar în depărtare blocurile reabilitate. După plimbarea cu vaporaşul mi-am dat seama că mai sunt multe lucruri de făcut pentru a îmbunătăţi circuitul de agrement din parc. De exemplu, pe „Insula mare" şi „Insula italiană" , aşa cum sunt cunoscute în rândul locuitorilor Sectorului 3, sunt în prezent două poduri de pământ ce afectează circulaţia, fluxul de apă din lac, dar şi traversarea cu vaporaşul. De aceea ne propunem să desfiinţăm aceste poduri şi în locul lor să construim două pasarele", a declarat Robert Sorin Negoiţă, primarul Sectorului 3.

Vaporaşul are o capacitate de 50 de locuri şi va funcţiona de marţi până duminică, între orele 10.00-20.00.

Durata unei plimbări cu vaporaşul este de aproximativ 40 de minute, iar tarifele sunt de 10 de lei pentru adulţi şi de 5 lei pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari.