MENIU

Primarul PSD al Iașiului "mătură" pe jos cu Dragnea: Buletinul de Teleorman, valoarea supremă

Primarul Iașiului, Mihai Chirică, vorbește despre nivelul de degradare la care a ajuns conducerea PSD Iași, după ce partidul a devenit PSDragnea, prin eliminarea tuturor vocilor critice și a adversarilor, reali sau potențiali, ai liderului de la Teleorman. Edilul compară conducerea centrală numită după congres cu cea a Coreei de Nord, iar despe filiala locală spune că a ajuns "preșul de picioare" al lui Liviu Dragnea. 

"Recentele abuzuri grosolane și absurde comise de PSDragnea în orașul nostru mă întristează profund și mă fac să privesc cu multă reticență soarta acestui partid. După ultimul așa-zis „congres”, regimul stalinisto - nord-coreean impus de Dragnea - din păcate, cu complicitatea vinovată a multor altor lideri - și-a terminat „opera” în structurile centrale de la București și a început să își întindă tentaculele în teritoriu. Cu o conducere a PSD Iași degenerată până la statutul de preș de picioare al lui Dragnea, PSDragnea încearcă să intervină în funcționarea Primăriei Iași, afectând interesele și nevoile ieșenilor și deturnând semnificația votului acordat PSD de către aceștia la cele două rânduri de alegeri din 2016," scrie Mihai Chirică într-o postare pe facebook.

"Nu putem accepta ca modelul „politic” marca Dragnea, bazat pe autocrație, incompetență și obediență, să pună stăpânire pe întreaga țară. Ne obligă să ne împotrivim transformării social-democrației din România într-o grupare în care deținerea unui buletin de Teleorman a devenit valoarea supremă. (...) Dragnea a creat un cerc vicios care a dus PSD într-o fundătură: Dragnea s-a înconjurat de oameni mici, care nu pot și nici nu vor să îl conteste, fiindcă depind de el." a mai scris edilul ieșean într=o scrisoare apel adresată 'social-democraților onești'.

"E trist, însă e foarte clar: în Centenarul Marii Uniri, în loc să unească, Dragnea a împărțit România între „men” (oameni, în engleză) și „teleormen”..."

 

Mai multe articole despre:
Teleorman Liviu Dragnea Mihai Chirica