MENIU

Primarul Ploieștiului a dispus "verificări de urgenţă" după ce un bătrân a murit în fața Spitalului Municipal

Poliție - imagine arhivă

Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, a dispus verificări de urgenţă, după ce un bărbat de 86 de ani a decedat, vineri, în plin[ stradă, chiar în faţa Spitalului Municipal, iar paznicul unităţii medicale, care ar fi observat că persoana în cauză a căzut, nu ar fi alertat cadrele medicale.

"Având în vedere tragicul eveniment întâmplat astăzi în faţa Spitalului Municipal Schuller, primarul Andrei Volosevici a dispus de urgenţă cercetarea celor întâmplate şi verificarea camerelor de filmat. În situaţia în care se dovedeşte că angajaţii spitalului nu au acţionat cu bună credinţă, vor fi aplicate sancţiuni disciplinare", se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Ploieşti și citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, edilul a primit informaţii contradictorii cu privire la acest eveniment.

"Informaţiile pe care le-am primit în primă fază sunt contradictorii, de aceea am dispus aceste verificări. Indiferent de funcţie, suntem în primul rând oameni şi dacă se dovedeşte vinovăţia salariaţilor de la spital, vom merge chiar până la desfacerea contractului de muncă", a declarat edilul, potrivit comunicatului menţionat.

Citește și Bărbat MORT în plină stradă, chiar lângă Spitalul Municipal Ploieşti! Paznicul l-ar fi observat, dar nu a alertat cadrele medicale