MENIU

Primarul orașului Panciu, arestat pentru 30 de zile pentru fapte de corupție

Primarul orașului vrâncean Panciu, Iulian Nica a fost arestat pentru suspiciuni de fals, uz de fals, abuz în serviciu și delapidare.

Iulian Nica, primarul orașului Panciu a fost arestat pentru suspiciuni de fals, uz de fals, abuz în serviciu si delapidare. Măsura luată de magistrații de la Judecătoria Panciu poate fi atacată de edil, potrivit spuselor șefului Parchetului Panciu, procurorul Nicu Parcalabescu.

Buboiul corupției din Primăria Panciu și al încrengăturilor trio-ului Iulian Nica – Marian Oprișan – Dan Nica pare a se sparge, odată cu descinderea procurorilor pănceni în Primăria Panciu și acasă la primarul orașului, Iulian Nica. De mai bine de 20 de ani, „famiglia” Nica, supervizată și protejată de baronul Marian Oprișan, șeful PSD Vrancea, controla tot ce mișca în oraș și în județ. Se pare că supremația trio-ului se termină, odată cu devoalarea unor fapte de corupție presupuse a fi comise de primarul Panciului , nepotul europarlamentarului PSD Dan Nica (originar din Panciu) și al baronului Marian Oprișan.

Citește continuarea pe realitateadevrancea.net. 

 

Mai multe articole despre:
panciu arest primar