MENIU

Primarul din Sfântu Gheorghe, bun de plată pentru arborarea steagului Ungariei

<p style="text-align: center;"><span>Foto: realitateadecovasna.net</span></p>

Amenda primită de primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, este legală, a decis joi, definitiv, Tribunalul Covasna, informează realitateadecovasna.net.

Tribunalul Covasna a emis sentinţa definitivă conform căreia amenda pe care prefectul Sebastian Cucu a aplicat-o primarului municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, pentru arborarea steagurilor maghiare la 15 martie 2018, a fost legală.

Citește continuarea pe realitateadecovasna.net și vezi câți bani trebuie să dea primarul Antal Arpad și cât a plătit deja în acest an!

Potrivit sentinţei, Tribunalul a admis contestaţia prefectului, depusă împotriva sentinţei din prima instanţă, favorabilă primarului şi a respins, definitiv, ca nefondată, acţiunea lui Antal Arpad.

Prefectul judeţului Covasna a aplicat câte o amendă în zilele de 14 şi 15 martie 2018, în valoare de 5.000 de lei, primarilor Antal Arpad din Sfântu Gheorghe şi Bokor Tibor din Târgu Secuiesc, pentru utilizarea simbolurilor maghiare la decorarea oraşelor, expuse în cinstea sărbătorii naţionale ungare, fără ca steagurile maghiare să fi fost însoţite de câte un steag românesc.

La data de 15 martie este sărbătorită Ziua maghiarilor de pretutindeni.

Citește continuarea pe realitateadecovasna.net și vezi câți bani trebuie să dea primarul Antal Arpad și cât a plătit deja în acest an!