MENIU

Primarul din Botoșani acuzat că și-ar fi angajat presupusa amanta a plantat în oraș florile ei preferate - FOTO

Dosarul primarului din Botoșani care ar fi încercat să-și angajeze amanta prin fraudarea unui concurs capătă accente hilare. Soțul înșelat susține că edilul ar fi plantat în tot orașul lalele și crini imperiali pentru că știa că sunt florile preferate ale femeii.

Într-o postare făcută pe pagina sa de socializare, în vara anului trecut, edilul s-a lăudat cu florile pe care le-a plantat, iar partenerul legal al femeii susține că alegerea n-ar fi fost întâmplătoare.

 

"A ales să pună nişte flori pe Bulevard acolo la noi şi a pus florile preferate ale soţiei mele. Lalele şi Crini Imperiali nu ştiu în multe oraşe şi Botoşani nu a avut niciodată.Au fost plantaţi în toamnă, în 2022, ca să iasă în 2023 prima dată. Oraşul ştia, oraşul ştia. Eu nu ştiam. În oraş se ştia deja, dar eu lucrând în străinătate, nu eram conectat cu oraşul" a declarat bărbatul înșelat la un post TV.

 

Primarul Andrei Cosmin a fost plasat sub control judiciar, vineri. Biroul său din primărie a fost sigilat de ofițerii Direcției Generale Anticorupție. Potrivit unor surse, edilul și-ar fi angajat amanta în primăria pe care o conduce.

Anchetatorii arată în ordonanţă că, din primele verificări, a rezultat că soţul candidatei a intrat în posesia înscrisurilor conţinând variantele de subiect ce îi fuseseră furnizate soţiei sale, cu o zi înainte de susţinerea examenului, înscrisurile aflându-se în incinta locuinţei celor doi soţi.


Conform ordonanţei, candidata a recunoscut că ar fi primit subiectele de la edilul municipiului Botoşani.

Primarul din Botoşani, denunţat la DNA de soţul candidatei ...

Mai multe articole despre:
primar botosani amanta angajare ilegala flori