MENIU

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, ANUNȚ despre spitalele care au securitate la incendiu. Câte din cele 19 sunt în curs de avizare 

Prrimarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că doar OPT spitale din cele 19 au autorizație de securitate pentru incendiu, pe lângă alte NOUĂ care sunt în curs de avizare, dar nu au bani. 

 

„Am cerut de urgență și am primit situația autorizării de securitate la incendiu a celor 19 spitale din subordinea Primăriei Capitalei. 

În rezumat, 8 spitale au autorizație de siguranță la incendiu sau nu necesită conform legii o astfel de autorizație (spitalele Colentina, Dr. Cantacuzino, Dr. Stoia, Sf. Ștefan, Dr. Gomoiu, Victor Babeș, Prof. Dr. Obregia și Dr. Gorgos), 9 spitale au proiectul de intervenție avizat, dar nu au încă bani alocați pentru intervenții (e vorba despre spitalele Sf. Maria, Filantropia, Dr. Carol Davilla, Foișor, Nicolae Malaxa, Colțea, Sf. Luca, Prof. Dr. Burghele și Centrul pentru Toxicodependențe Sf. Stelian), iar 2 spitale se află sub supravegherea ISU și urmează să fie mutate (Spitalul Prof. Dr. Dan Theodorescu și Spitalul Prof. Dr. Panait Sîrbu). 

Vom aloca bani pentru a reglementa situația”, a anunțat, luni, primarul general al Capitalei, Nicuțor Dan, într-un mesaj postat pe Facebook.