MENIU

Primarul Bacăului s-a vaccinat cu serul AstraZeneca din lotul suspendat. Ce le recomandă edilul cetățenilor

Lucian Viziteu. Foto: Facebook

Primarul municipiului Bacău,  Lucian Viziteu, s-a vaccinat la începutul lunii martie cu serul din lotul AstraZeneca suspendat. Edilul a declarat, la Realitatea Plus, că nu a avut reacții adverse severe și le-a recomandat cetățenilor să se imunizeze pentru a reveni la viața normală. 

Edilul a precizat că se va duce și la rapel și a subliniat că vaccinarea cu lotul respectiv a fost suspendată, urmând ca vineri să ajungă la centrul din Bacău alte doze. 

”M-am vaccinat în 5 martie și am avut niște reacții minore. Mă voi duce și la rapel pentru a obține imunizarea.

În centrul de vaccinare din Bacău nu au fost raportate reacții adverse severe. În această dimineață a fost suspendat lotul respectiv și așteptăm, în câteva ore, un nou lot pentru a reîncepe vaccinarea. Îi sfătuiesc pe locuitori să meargă la vaccinare, așa cum este normal. 

Reacția autorităților mă bucură, este un gest de precauție. Dacă există probleme cu lotul respectiv, nu va mai fi folosit. Le recomand tuturor să continue să se vaccineze pentru a reveni la normalitate”, a spus Viziteu. 

Ultimele date la zi despre evoluția COVID-19 sunt disponibile pe pagina special dedicată Coronavirus România

Citește și: ”Campania de imunizare va continua cu TOATE cele trei vaccinuri aprobate. Cîțu: "Acțiunile împotriva măsurilor Guvernului, similare cu cele ale unor TERORIȘTI”