MENIU

Primar din judeţul Botoşani cercetat pentru distrugere! Ar fi avariat intenţionat maşina unui bărbat

<p>Ameninţare cu bombă la o bancă din Giurgiu</p>

Primarul comunei Stăuceni, judeţul Botoşani, este cercetat de poliţişti pentru distrugere în urma unei plângeri depuse de un bărbat care a reclamat că edilul i-a avariat maşina după ce a lovit-o intenţionat cu un camion.

”Se face cercetări pentru distrugere. A fost depusă o plângere pentru distrugere şi se fac cercetări”, a declarat duminică putărorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Daniela Gheorghiescu, care a precizat că cel anchetat este primarul comunei Stăuceni, Relu Burlacu, potrivit News.ro.

Incidentul cercetat de către poliţişti a avut loc sâmbătă, la marginea comunei Stăuceni, în timp ce primarul încărca pământ în camionul pe care îl deţine, cu ajutorul unui buldoexcavator ce aparţine administraţiei pe care o conduce, potrivit presei locale.

Primarul s-ar fi aflat la volanul camionul şi ar fi lovit intenţionat maşina unui bărbat care i-a reproşat că nu a vrut să intervină cu buldoexcavatorul atunci când farmacia lui a rămas fără apă din cauza unor lucrări ce se făceau în localitate.

Bărbatul a cărui maşină a fost avariată a făcut o plângere la Poliţie.

 

Mai multe articole despre:
primar dosar distrugere