MENIU

Primar din Constanța, cercetat penal după ce a lovit o polițistă - Fiul său, minor, a fost prins la volan fără permis

Primar din Constanța, cercetat penal după ce a lovit o polițistă - Fiul său, minor, a fost prins la volan fără permis

Un polițist a fost amenințat și lovit după ce fiul său minor a fost prins că a condus o mașină în județul Constanța. Cel care a făcut aceste amenințări este primar și susține că fiul său nu s-ar fi aflat la volan. 

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a ameninţat şi a lovit în burtă un poliţist, după ce fiul său, de 16 ani, a fost prins conducând o maşină în Poarta Albă, judeţul Constanţa.

Poliţiştii constănţeni au prins, sâmbătă, un adolescent de 16 ani care conducea un autoturism pe o stradă din localitatea Poarta Albă. Când tânărul a văzut echipajul de poliţie, a oprit autoturismul, a coborât de la volan şi a schimbat locul cu pasagerul de lângă el, tot minor, potrivit realitateadeconstanta.net.

Verificările au arătat că niciunul dintre cei doi tineri nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, informează IJP Constanţa. Au fost întocmite dosare de cercetare penală şi pentru conducere fără permis.

După incident, la faţa locului s-a prezentat un bărbat, de 49 de ani, tatăl unuia dintre adolescenţi, care a ameninţat şi lovit în abdomen un poliţist. Acesta s-a ales cu un dosar de cercetare penală pentru ultraj, pe lângă cel al copilului său pentru conducere fără permis.

Este vorba despre Vasile Delicoti, primarul de la Poarta Albă, care va fi cercetat pentru ultraj. Edilul este acuzat că a „ultragiat pe unul dintre polițiști, prin amenințare directă și aplicarea unei lovituri la nivelul abdomenului“. 

Acesta a declarat că lucrurile nu stau așa și ca filmările realizate chiar de politie certifică acest lucru. Mai mult, edilul susține că fiul său nu ar fi fost surprins la volan, potrivit Constanta 100%.

„La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 15.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat un minor, de 16 ani, care a condus un autoturism pe strada Consilierilor din localitatea Poarta Albă.

La fața locului s-a prezentat un bărbat, de 49 de ani, tatăl unuia dintre minori, care a ultragiat pe unul dintre polițiști, prin amenințare directă și aplicarea unei lovituri la nivelul abdomenului”, potrivit IPJ Constanța.