MENIU

Prima reacţie a tatălui lui Ionuţ, copilul ucis de câini, după pronunţarea sendinţei

<p>Prima reacţie a tatălui lui Ionuţ, copilul ucis de c&acirc;ini, după pronunţarea sendinţei&nbsp;</p>

Tatăl lui Ionuţ, copilul ucis de câini, Valentin Anghel, a declarat la Realitatea TV legat de problema câinilor din Bucureşti că, din fericire, în Capitală, lucrurile s-au mişcat bine şi că nu mai sunt aşa multe haite de maidanezi.

"Din fericire lucrurile s-au mişcat bine. În Bucureşti nu mai sunt haite de maidenezi", a afirmat acesta, adpugând că a mai semnalat anumite probleme, în cimitir, dar câinii au fost luaţi a doua zi.

"Dacă se vrea, se pot rezolva lucrurile", a precizat Valentin Anghel.

Condamnări în "dosarul Ionuţ". Familia primeşte despăgubiri de 2 milioane de euro

După doi ani, marcaţi de suferinţă, lacrimi şi procese, părinţii băieţelului ucis de maidanezi au aflat astăzi pedepsele celor vinovaţi. Magistraţii au decis astăzi sentinţa. Astfel, după tragedia în urma căreia Ionuţ Anghel şi-a pierdut viata, proprietarul terenului a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, iar familia băieţelului ucis va primi 2,4 milioane de euro.

Administratorul SC Rezidenţial SRL Bucureşti, Constantin Ciorăscu, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. De asemenea, acesta trebuie să plătească despăgubiri de 2,4 milioane de euro.

De asemenea, instanţa a mai decis ca SC Trei Rezidenţial SRL şi Administraţia Domeniului Public (ADP) Sector 2 să fie amendate, fiecare, cu câte 300.000 de lei. Decizia nu este definitivă. Procurorii Parchetului General au dispus în 2014, trimiterea în judecată a Administraţiei Domeniului Public Sector 2 Bucureşti pentru ucidere din culpă. A mai fost judecată şi SC Tei Rezidential SRL Bucureşti, dar şi adminsitratorul acestei societăţi, respectiv Constantin Ciorăscu, tot pentru ucidere din culpă.

Ionuţ şi Andrei Anghel au fost surprinşi de camerele de luat vederi din parc în timp ce se jucau pe o alee, fără ca bunica lor să-i supravegheze. La un moment dat, fratele lui Ionuţ este adus în parc de mână de către un bărbat. Acesta merge cu copilul la un agent de pază, iar după câteva secunde cei trei se îndreaptă spre locul unde ar fi stat bunica celor doi copii.

Sunt ultimele imagini în care Ionuţ apare plin de viaţă, jucându-se cu fratele său. Puţin mai târziu, acesta a fost descoperit pe un teren viran fără suflare, cu trupul sfâşiat de câinii vagabonzi.

Mai multe articole despre:
maidanezi dosarul ionuţ tatal lui Ionul