MENIU

Prima reacție a Reginei Elisabeta a II-a, după nașterea fetiței lui Meghan și Harry, retrași din familia regală

Prima reacție a Reginei Elisabeta a II-a, după nașterea fetiței lui Meghan și Harry, retrași din familie în SUA

Regina Elisabeta a II-a şi membrii familiei regale sunt „încântaţi” de naşterea fetiţei prinţului Harry şi a soţiei sale Meghan Markle, a anunțat Palatul Buckingham.

Regina Marii Britanii, alături de fiul său, prinţul Charles, şi soţia sa Camilla, precum şi prinţul William şi soţia sa Kate "au fost informaţi şi sunt încântaţi de vestea naşterii unei fetiţe pentru ducele şi ducesa de Sussex", a declarat o purtătoare de cuvânt a Palatului Buckingham.

Premierul britanic Boris Johnson i-a felicitat şi el pe prinţul Harry şi pe soţia sa Meghan Markle pentru naşterea fetiţei lor Lilibet.

"Felicitările mele ducelui şi ducesei de Sussex pentru naşterea fiicei lor", a postat pe Twitter și Boris Johnson după ce cuplul stabilit în SUA a anunţat naşterea celui de al doilea copil.

Lilibet s-a născut vineri și a fost botezată astfel pentru a o omagia pe regina Elisabeta a II-a, au explicat ducele şi ducesa de Sussez într-un comunicat. Prin al doilea prenume, "Diana", o omagiază mamei prinţului Harry, prinţesa Diana - Lady Di.

Fetiţa s-a născut la Cottage Hospital din Santa Barbara, California, vineri, la ora 11.40, iar prinţul Harry a fost prezent.