MENIU

Prima reacţie a lui Liviu Dragnea după atacul fără precedent al lui Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea. "Un singur coleg din PSD l-am văzut cu ochii mei şi l-am auzit cu urechile mele când se ruga de Kovesi şi Coldea să îl ajute cu dosarul penal - Liviu Dragnea!!! Şi în timp ce se lupta pentru el însuşi sigur nu pomenea absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi - niciodată! Că aşa e Liviu - doar el contează!", a scris Ponta pe contul său de Facebook. În replică, Liviu Dragnea a declarat că nu s-a întâlnit niciodată cu Laura Codruţa Kovesi înainte de  

Victor Ponta a postat pe contul său de Facebook un mesaj dur la adresa lui Liviu Dragnea şi îl provoacă la o confruntare directă. 

Fostul premier îl acuză pe Liviu Dragnea că a confiscat partidul, dar şi că a intervenit pe lângă Laura Codruţa Kovesi. 

"Eu am fost trimis în judecată de doamna Kovesi, nici nu mai ştiu şi în ce lună. Eu n-am întâlnit acea doamnă până la trimiterea în judecată şi nici ulterior. Deci, nu aveam cum să mă rog de cineva. Iar dacă despre domnul Coldea ştie că ar fi putut influenţa astfel de dosare cred că ar trebui să meargă la Comisia SRI să spună aceste lucruri”, a spus, în faţa jurnaliştilor, Liviu Dragnea.