MENIU

Ce spune Dan Voiculescu după excluderea judecătoarei Camelia Bogdan din magistratură

<p>Dan Voiculescu</p>

Omul de afaceri Dan Voiculescu a reacționat printr-o scurtă postare pe blogul său după excluderea judecătoarei Camelia Bogdan din magistratură.

Mogulul media Dan Voiculescu a reacționat după ce judecătoarea Camelia Bogdan, cea care l-a trimis după gratii, a fost exclusă din magistratură. Voiculescu făcut precizări, pe blogul personal, referitoare la o posibilă depunere a unei revizuiri referitoare la condamnarea primită.

"Referitor la declaraţiile din ultimele zile ale domnului av. Mateuţ, precizez că nici eu şi nici altcineva din familia mea nu am solicitat depunerea unei revizuiri ca urmare a excluderii din magistratură a Cameliei Bogdan. În acelaşi timp, consider că independenţa justiţiei faţă de orice formă de presiune exterioară reprezintă o prioritate pentru România", a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis, miercuri, excluderea din magistratură a Cameliei Bogdan, unul dintre cei doi judecători care a decis condamnarea lui Dan Voiculescu în dosarul ICA.

Mai multe articole despre:
Dan Voiculescu