MENIU

Prima imagine pe care o vezi exprimă mesajul subconștientului despre ce este cu adevărat important pentru tine

Prima imagine pe care o vezi exprimă mesajul subconștientului despre ce este cu adevărat important pentru tine

Imaginea de mai sus este mai mult decat un simplu desen. Este o parere despre personalitatea ta, despre cine esti si ce consideri important. Desigur, totul depinde de perspectiva ta si de ceea ce observi in primul rand. 

Ce ai văzut mai întâi? Cuplul din mijloc, explozia din fundal sau femeia din spate? Fiecare persoana poate vedea o alta imagine, dar important e sa observi totul cu atentie, pentru ca acesta te poate reprezenta.

Spune ce vezi si rezultatele alegerii tale vor divulga detalii inedite despre personalitatea ta.

Cuplul

Daca ai vizualizat intai cuplul care se imbratiseaza inseamna ca, pentru tine, relatia este foarte importanta. Te gandesti intotdeauna la partenerul de cuplu, pe care il pui pe primul plan de fiecare data. Totusi, ai momentele tale in care devii foarte posesiv.

Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie

Explozia

Ti-a “sarit” mai intai in ochi explozia? Acest lucru spune despre tine ca esti o pesoana care se sperie usor. Nu-ti place sa faci lucruri daca intuiesti ca se vor finalize prost, scrie Sfatul Parintilor. Ceilalti spun despre tine ca esti cam ciudat.

Femeia

Daca ai distins mai intai trupul femeii, inseamna ca esti o persoana singuratica. Mult mai singuratica decat vrei tu sa recunosti. Cateodata tanjesti dupa mai multa atentie. Trebuie sa mai lucrezi la acest capitol, pentru ca ai obiceiul sa indepartezi oamenii de tine.

Momentul în care un milion de dolari „zboară” din elicopter. Oamenii s-au îmbulzit să prindă o parte din pradă