MENIU

PRIMA CASA. Veşti EXCELENTE pentru cei care accesează programul! Va fi UŞOR să obţineţi finanţarea

PRIMA CASA. Guvernul va suplimenta plafonul de garanţii pentru programul Prima Casă cu 400,5 milioane lei (90 milioane euro), sumă realocată de la programul de sprijin pentru beneficiarii proiectelor în domenii prioritare pentru economia românească, întrucât nu au fost acordate garanţii din lipsă de cereri.

PRIMA CASA. "Prin acest proiect de act normativ venim în sprijinul persoanelor care au depus dosare la bănci pentru a obţine credite cu garanţii guvernamentale prin Programul Prima casă - şi ştim că sunt la băncile partenere programului foarte multe dosare în lucru - şi, prin urmare, dăm curs solicitărilor primite din partea finanţatorilor", a declarat într-un comunicat ministrul finanţelor publice, Ioana-Maria Petrescu.

PRIMA CASA. Potrivit proiectului de Hotărâre de Guvern, MFP propune realocarea pentru sumei din plafonul destinat Programului de sprijin pentru beneficiarii proiectelor în domenii prioritare pentru economia românească, finanţate din instrumentele structurale ale Uniunii Europene alocate României. Din plafonul pentru acest program, de 100 milioane euro (415 milioane lei) pentru acest an, nu a fost acordată nicio garanţie, întrucât nu au fost depuse cereri, conform Mediafax.

Mai multe articole despre:
Prima Casă