MENIU

Prietenia nu are limite! Un urs, un tigru și un leu i-au lăsat pe toți cu gura căscată!

Prietenia dintre animale fie ele sălbatice sau domestice, nu mai este de mult o raritate. Însă, iată că Baloo, un urs negru american, Leo, un leu african și Shere Khan, un tigru bengalez reușesc să întreacă toate așteptările și să ne uimească pe toți. Prietenia care s-a legat între cei trei tovarăși, aflați într-un adăpost pentru animale din Georgia, a devenit virală pe internet, potrivit BoredPanda.com.

Baloo, Leo și Shere Khan și-au petrecut ultimii 15 ani în liniște și armonie, coabitând la adăpostul "Noah’s Ark Animal Shelter", din Georgia. Cei trei au fost salvați, în 2001, din subsolul casei unui traficant de droguri, în timpul unui raid al poliției. Cei trei erau ținuți în niște condiții greu de imaginat, iar Baloo a fost supus chiar unei intervenții chirurgicale. Atunci a fost singurul moment când cei trei au fost separați.

Ulterior, Baloo, Leo și Shere Khan au fost aduși la adăpostul din Georgia, întrucât erau subnutriți și aveau nevoie de îngrijire, iar supraviețuirea lor în libertate ar fi fost imposiblă.

Mai multe articole despre:
leu urs tigru prietenie