MENIU

Prețul carburanților crește alarmant de la o zi la alta! Un plin de benzină sau de motorină costă cu 10% mai mult față de luna trecută

Prețul carburanților crește alarmant

Prețul carburanților crește alarmant de la o zi la alta, iar românii nu mai fac față valului de scumpiri. Specialiștii spun că tarifele pentru un litru de benzină sau motorină au scăpat complet de sub control în ultimul an. 

Benzină și motorină ar putea să devină un lux pentru mulți dintre românii. Este concluzia specialiștilor în domeniu care se așteaptă că tarifele carburanților să ajungă la un maxim istoric în următoarea perioada.

Prețurile carburanților continuă să crească alaramant iar specialiștii au previziuni sumbre pentru un următoarea perioada. În timp ce un litru de benzină se vinde cu aproape 9 lei în unele stații de carburanți. Ei bine un litru de motorină ar putea să ajungă chiar la 10 lei.

Deja un plin de benzină sau de motorină costă cu cel puțin 10% mai mult față de luna trecută, spun specialiștii. Românii se gândesc cu groază la ce va urma.

Experții le recomandă românilor să alimenteze mașinile din benzinăriile de la periferia orașului acolo unde un litru de carburant este mai ieftin. Pe de altă parte, analiștii economici trag un semnal de alarmă și spun că prețurile la benzină și motorină vor continua să crească.

Mai multe articole despre:
scumpiri carburanti preturi accize estimari