MENIU

Președintele Rusiei spune despre Sputnik V că este cel mai bun vaccin anti-COVID. CARE sunt argumentele lui Putin

Președintele Rusiei spune despre Sputnik V că este cel mai bun vaccin anti-COVID. CARE sunt argumentele lui Putin

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, consideră că vaccinul rusesc împotriva coronavirusului s-a dovedit a fi cel mai bun din lume. Conducătorul de la Kremlin spune că avantajele acestuia sunt evidente și confirmate de practică. Declarația a fost consemnată în timpul  întâlnirii video de miercuri, 13 ianuarie, cu membrii Cabinetului, transmite TASS.

"Vaccinul rusesc este cel mai bun din lume, acest lucru este deja evident. Noi credeam şi înainte acest lucru, dar acum o confirmă şi practica", a declarat Vladimir Putin.

Potrivit afirmaţiilor sale, "niciun alt preparat de acest gen nu demonstrează un astfel de nivel ridicat de apărare și un asemenea grad de siguranță", conform RRA.

"Acesta este, fără îndoială, un succes al specialiștilor noștri, al oamenilor ruşi de știință", a concluzionat președintele rus.

Rusia este a patra cea mai afectată țară de coronavirus. Doar SUA, India și Brazilia au raportat mai multe îmbolnăviri cu noul coronavirus de la debutul pandemiei. Aproape 3,5 milioane de ruși s-au contaminat cu SARS-COV-2 până acum , iar 63.370 de persoane au pierdut lupta cu virusul din China, conform cifrelor raportate de autorități. 

Mai multe articole despre:
rusia coronavirus sputnik v