MENIU

Presa rusă anunță "panică în NATO" după descoperirea resturilor de drone în România

Presa rusă vorbește despre o stare de panică în NATO din cauza loviturilor rusești asupra obiectivelor strategice de pe teritoriul Ucrainei, în apropierea graniței cu România, membră a NATO.

"Atacurile dronelor rusești în apropierea granițelor Alianței Nord-Atlantice au provocat o panică", informează observatorii publicaţiei britanice Express, citaţi de RIA Novosti, relatează Rador.

 

Potrivit afirmaţiilor jurnaliştilor, în porturile Reni şi Izmail, trupele ruse au lovit infrastructura cheie a Kievului. "Obiectivele situate pe malul fluviului Dunărea au devenit un nod vital de transport al republicii" - au menționat autorii materialului.

Pe 6 septembrie, ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a anunţat că pe teritoriul României au fost găsite fragmente, probabil, aparţinând unor drone rusești, pe care Forțele Armate Ruse le folosesc pentru a ataca țintele ucrainene.

 

Potrivit afirmaţiilor acestuia, fragmentele au fost găsită în judeţul Tulcea, în apropierea localităţii Plauru, la granița cu Ucraina, în seara zilei de 5 septembrie, pe fondul informaţiilor despre exploziile în porturile ucrainene.

Mai multe articole despre:
drone rusesti romania nato ucraina iohannis atac