MENIU

Campanie în biserică! Un preot îndeamnă: Votați Victor Ponta, AMIN!

Campanie în biserică! Un preot îndeamnă: Votați Victor Ponta, AMIN!

Un preot face campanie pentru Victor Ponta. Se întâmplă într-o biserică din localitatea Moftinu Mic, judeţul Satu Mare. Imaginile cu preotul care îndeamnă enoriaşii să voteze candidatul PSD au apărut la postul local de televiziune Nord Vest TV. Acestea vin doar la o zi după ce Realitatea TV a difuzat alte imagini similare dintr-o biserică românească din Paris.

Preotul - agent electoral este părintele duhovnic Sebastian de la Mănăstirea Ţeghea din judeţul Satu Mare. La slujbă a participat şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean din partea PSD, Mircea Govor.

La început, mesajul părintelui a venit pe ocolite.

Apoi a uitat de legea care îi interzice să se implice în politică şi a trecut direct la susţinerea candidatului PSD.

Ieri, Realitatea TV a prezentat în exclusivitate un alt caz de campanie electorală în biserică, pentru acelaşi candidat. S-a întâmplat la Paris, unde le-au vorbit enoriaşilor secretarul general al PSD Diaspora, Stela Arhire, şi Cătălina Ştefănescu, deputat PSD de Teleorman.

Preotul care a făcut campanie electorală pentru Victor Ponta va fi sancţionat. Acesta va fi chemat la central parohial din Baia Mare, unde va avea o discuţie cu episcopul şi membrii consiliului Eparhial, iar apoi vor fi luate măsuri.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta biserică campanie elctorala amin