MENIU

Preot găsit înecat în fântână. Prima ipoteză, şocantă

Preot găsit îneat în fântână. Prima ipoteză, şocantă

Moarte suspectă la Ghirișu Român, în județul Cluj. Preotul din localitate a fost găsit înecat viață în fântâna din curtea casei parohiale. Localnicii spun că bărbatul ar fi avut probleme de sănătate, iar unii dintre ei cred că acesta s-ar fi sinucis. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, însă medicii legiști și anchetatorii trebuie să stabilească dacă părintele și-a luat viața sau a murit accidental.

Descoperirea macabră a fost făcută de fiica preotului. De fapt, întreaga familie îl căuta pe bărbatul dipărut de ore bune. Militarii de la ISU l-au scos din fântâna adâncă de zece metri, dar omul era mort deja, așa că ambulanța chemată să intervină a fost întoarsă din drum.

Oamenii din localitate spun că preotul ar fi avut probleme de sănătate și era și supărat pentru că ar fi urma să fie schimbat de mai marii bisericii, la cererea unor enoriași.

Preotul era văduv de șase ani și avea trei copii. Unii localnici cred că bărbatul a fost copleșit de probleme și asta l-ar fi făcut să-și ia viața.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Cadavrul preotului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei. Legiștii sunt cei care vor face lumină în acest caz și vor spune dacă preotul a căzut accidental în fântână sau s-a sinucis.

Reprezentanții Mitropoliei Clujului nu au putut fi contactați pentru a comenta situația.

Mai multe articole despre:
preot preot înecat