MENIU

Premoniţie şocantă. Fotografia postată de o stewardesă de la bordul EgyptAir înainte de tragedie

<p>Stewardessa Egypt Air</p>
<p>Stewardessa Egypt Air</p>
<p>Stewardessa Egypt Air</p>

La scurt timp după anunţul descoperirii epavei zborului MS804 al Egypt Air, apar noi detalii despre pasagerii care se aflau la bordul aeronavei.

O stewardesă care a glumit despre avioanele prăbuşite în mare este una dintre victimele din tragedia Egypt Air, potrivit DailyMail.

Asistenta de zbor Samar Ezz Eldin, de 27 de ani, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu o stewardesă care iese din mare cu un bagaj de mână, în timp ce în spatele ei se văd resturile unei epave aviatice.

LICHIDARE DE STOC LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI.

Tânăra a postat imaginea premonitorie în septembrie 2014, la doar patru luni după ce s-a angajat la linia aeriană egipteană. Samar Eldin a studiat limbile moderne la Universitatea Ain Shams din Cairo.

Armata egipteană a găsit la 290 km nord de orașul de coastă Alexandria bucăți din avionul EgyptAir care s-a prăbușit joi, informează televiziunea de stat egipteană, preluată de Reuters și DPA.

Potrivit sursei citate, marina militară egipteană efectuează căutări în zonă pentru a găsi cutiile negre, în condițiile în care au fost găsite deja unele dintre obiectele aparținând pasagerilor, potrivit Agerpres.

Avionul operat de EgyptAir, care efectua o cursă pe ruta Paris-Cairo, cu 66 de persoane la bord, printre care 30 de egipteni, 15 francezi şi un britanic, s-a prăbuşit în Marea Mediterană în cursul nopţii de miercuri spre joi, toate persoanele de la bord fiind declarate decedate.

Fotogafia postată pe Facebook de Samar Ezz Eldin:

Mai multe articole despre:
egypt air