MENIU

Premiu pentru jurnalista Realitatea TV Ioana Paverman

Jurnalista Ioana Paverman a câştigat unul dintre premiile speciale ale concursului jurnalistic "Susţinem Performanţa". 

Competiţia "Susţinem Performanţa" a acordat un premiu special jurnalistei Ioana Paverman, de la Realitatea TV. Iată materialele cu care colega noastră a participat la concurs: 

 

La concursul care s-a desfăşurat în perioada 1 noiembrie 2013 – 1 februarie 2014 s-au înscris 73 de participanţi din presa scrisă, radio şi televiziune, cu materiale.

Evaluarea s-a desfăşurat în două etape, iar în urma selecţiei au fost desemnaţi câştigătorii:

Diana Robu, www.ziare.com premiul de 500 de euro

Andreea Ciulac, Evenimentul Zilei, premiul de 300 de euro

Andreea Neferu, Ziarul Fiananciar/Business Magazin, premiul de 200 de euro

De asemenea, datorită calității materialelor înscrise în concurs, juriul a decis să acorde şi premii speciale. Acestea au mers către următorii jurnaliști:

SARA EL HABASHI, Teen Press
ANDREI MILITARU, Adevărul
CĂTĂLIN BĂLAN, DIGI TV
IOANA PAVERMAN, Realitatea TV
SERGIU CORA, Antena 3

„Am parcurs cu mare plăcere fiecare articol înscris în concurs, materiale în care se vorbește despre oameni deosebiţi, mai puțin cunoscuți nouă sau publicului larg. Aşa cum bănuiam înainte de lansarea competiţiei, există foarte mulţi oameni interesanţi care vorbesc despre România în exterior prin ceea ce sunt şi prin ceea ce fac. După cum există oameni deosebiţi care fac lucruri frumoase chiar aici, în țară, însă despre care se vorbeşte puțin astăzi în media. Ne dorim să continuăm acest proiect, poate chiar să îl extindem, iar experienţele pozitive şi valorile autentice să ocupe din ce în ce mai mult spaţiile mass-media”, a declarat Ana Maria Drăgănică – Manager Comunicare, Actavis România.

Competiţia face parte din proiectul “Susţinem Performanţa”, un program complex de promovare a excelenţei şi valorilor româneşti, derulat de compania farmaceutică Actavis. Jurnaliştii au fost invitaţi să se înscrie în concurs cu materiale care abordează subiecte referitoare la oamenii deosebiţi care au reuşit să devină cunoscuți prin rezultate remarcabile, dar şi la cei care îi susţin în acest demers: profesori, mentori, companii. În concurs au fost înscrise materialele care au fost publicate în perioada 1 ianuarie 2013 – 1 februarie 2014.