MENIU

Premierul Ungariei, Viktor Orban, turneu de două zile în Transilvania, la invitația UDMR

Viktor Orban, în Transilvania

Premierul Ungariei, Viktor Orban, ae află într-un adevărat turneu în Transilvania în aceste zile.

Viktor Orban soseşte azi într-un turneu în Transilvania. Premeirul maghiar se întâlneşte cu liderii UDMR, cu reprezentanţi ai bisericilor maghiare şi cu studenţi, dar va inaugura şi o fabrică de amestecuri de furaje şi va vizita Academia de Hochei pe gheaţă din Cârţa

La invitația UDMR, premierul Ungariei, Viktor Orbán, președintele FIDESZ sosește într-un turneu de două zile în Transilvania.

Conform unui comunicat de presă, în data de 8 mai Orban va avea o întâlnire cu liderii Uniunii, cu reprezentanții UDMR în administrațiile publice locale, cu reprezentanți ai bisericilor maghiare și cu studenți.

Pe 10 mai premierul ungar va inaugura cea mai mare fabrică de amestecuri de furaje din România aflată în localitatea Sânpaul din Târgu Mureș (1) și va vizita Academia de Hochei pe gheață din Cârța (2) și Centrul de Protecție a Copilului Sf. László din Sânsimion, ambele din județul Harghita .

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban și președintele UDMR, Kelemen Hunor vor susține miercuri o conferință de presă pe tema alegerilor europarlamentare, la ora 15.20, la Cluj-Napoca.

Vineri, 10 mai, va avea loc o festivitate de inaugurare la UBM Feed Romania SRL. Evenimentul începe la ora 9.30 și este deschis pentru accesul presei.

După-amiaza, premierul va vizita Academia de Hochei a Ținutului Secuiesc și Centrul Metodologic. Meciul de hochei de pe terenul din Cârța va începe la ora 15:00.

Guvernul maghiar finanțează slujba Papei Francisc de la Şumuleu Ciuc

Mai multe articole despre:
UDMR Viktor Orban