MENIU

Premierul Orban, în vizită la Institutul Cantacuzino, care lansează pe piaţă primul lot de produse imunostimulatoare

Institutul Cantacuzino va lansa pe piaţă primului lot de produse imunostimulatoare, care determină creșterea rezistenței organismului la infecții. La eveniment va participa și premierul Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban va participa la conferinţa de presă organizată la Institutul Cantacuzino cu ocazia lansării pe piaţă a primului lot de produse imunostimulatoare OROSTIM - HV care va începe la orele 18. Conferinţa de presă va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Guvernului. 

Specialiștii Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, au reușit, într-un timp foarte scurt, să realizeze un lot experimental pentru un nou produs imunomodulator.

Este vorba despre OROSTIM-HV, un supliment alimentar cu proprietăți biostimulatoare și antioxidante. Acesta conține o combinație dintre o pulbere de extract de orz verde și un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene. Are proprietăți de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.

În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului urmând să fie pus pe piață la sfărșitul acestui an - începutul anului următor. Acesta se va putea administra în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii. persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate, persoanelor de vârsta a treia, în stări cu imunitate scăzută.

Mai multe articole despre:
orban institutul cantacuzino ludovic orban