MENIU

Premierul Grindeanu a numit un șef nou la Casa asigurărilor de Sănătate

<p>Nou sef la CNAS</p>

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit în funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) pe Marian Burcea, fostul șef al Asigurărilor de Sănătate din cadrul Armatei. De altfel, Burcea este și general de brigadă medic în rezervă.

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit în funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) pe Marian Burcea, până în prezent director adjunct la CASĂ OPSNAJ, potrivit unei decizii publicate vineri în Monitorul Oficial.

Marian Burcea, director general adjunct al Casei de Asigurări de Sănătate a armatei (OPSNAJ), a fost numit începând de vineri, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, la propunerea ministrului Sănătății, în funcția de membru al consiliului de administrație și totodată de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, cu rang de secretar de stat.

Marian Burcea a fost numit în această funcție pentru un mandat de 4 ani.

Marian Burcea (60 de ani), de specialitate medic oftalmolog, este general de brigadă medic (rez.) și conferențiar universitar doctor la la U.M.F. "Carol Davila" din București.

Până la această numire, favoriți la șefia CNAS erau, potrivit unor informații care au circulat pe surse în presa centrală, Gheorghe Ceausu (seful Casei Asigurarilor de Sanatate pentru institutiile din domeniul sigurantei nationale) si Razvan Vulcanescu (vicepresedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate).

Mai multe articole despre:
CNAS Marian Burcea