MENIU

Premierul Ciucă vrea ca pachetul de legi ale Educației să fie adoptat în Guvern cât mai curând și trimis Parlamentului, spre aprobare

Nicolae Ciucă / Foto: Facebook

Premierul Nicolae Ciucă i-a transmis, miercuri, în debutul ședinței de Guvern de la Palatul Victoria, noului ministru al Educației Ligia Deca că speră ca până la finalul acestei luni să fie finalizat pachetul de legi ale Educației, iar în noiembrie acesta vafi adoptat în Parlament. Premierul a profitat de prilej pentru a transmite un mesaj cu prilejul Zilei Internaționale a Educației. 

"Să asigurăm șansa la educație tuturor copiilor și tinerilor din România și să ridicăm nivelul calității în sistemul de educație din România. Ați fost parte la proiectul România educată și ați pacticipat la dezbaterile publice privind pachetul de legi ale Educație. Sunt convins că veți face ceea ce e necesar împreună cu echipa dvs ca până la finele lunii octombrie să fie finalizat pachetul de legi și în noiembrie să fie adoptat în Parlament", a afirmat Ciucă.

Pe de altă parte, premierul a ținut să le ureze "la muli ani" tuturor celor implicați în procesul de educație. 

"Închei prin a le ura copiilor, tinerilor, profesorilor și tuturor celor implicați în procesul de Educație un sincer la mulți ani și succes în întreagă activitate pe care o desfășoară și rezultate mai bune care sunt așteptate de noi toți", a transmis Nicolae Ciucă.

Mesajul vine în contextul Zilei Internaționale a Educației.