MENIU

Premierul Cîțu: „România va avea în continuare o creștere economică semnificativă. Asta înseamnă pentru români mai multe locuri de muncă”

Premierul României - Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu a anunțat, miercuri, că România va avea în continuare o creștere economică semnificativă. Prim-ministrul a spus că asta înseamnă pentru români mai multe locuri de muncă și atractivitate pentru investitorii străini.

„România va avea, în continuare, o creștere economică semnificativă. Ieri am avut confirmarea că ceea ce facem de un an și ceva la guvernare - guvernare liberală și guvernare în coaliție - facem bine.

România, pentru a doua oară consecutiv, are cea mai mare creștere economică trimestrială din Uniunea Europeană, asta în timp ce în UE foarte multe țări au intrat iar în teritoriul negativ.

Asta înseamnă pentru români mai multe locuri de muncă, atractivitate pentru investitorii străini, înseamnă că avem o economie competitivă şi pregătește terenul pentru perioada următoare. Felicitări tuturor românilor care au contribuit la creșterea economică, atât în 2020, dar și în 2021, până acum. Sunt sigur că, în continuare, vom face mai bine și vom spulbera toate estimările”, a spus Florin Cîțu.

Mai multe articole despre:
florin citu crestere economica