MENIU

Preferaţii lui Dumnezeu. Trei zodii care au parte de protecţie divină

Preferaţii lui Dumnezeu. Trei zodii care au parte de protecţie divină

Dumnezeu are alesii sai. Sunt oameni inzestrati cu puteri deosebite si care beneficiaza de protectia divina. Ei au fost trimisi pe pamant cu misiuni speciale si sunt destul de usor de recunoscut, mai ales ca sunt nascuti cu precadere in cateva zodii.

Iata care sunt astrele care guverneaza viata preferatilor lui Dumnezeu:

Pesti

Pestii sunt sensibili, empatici si dispusi sa se sacrifice pentru binele celorlalti, calitati care ii transforma in mijlocitori ai divinitatii pe pamant. Dumnezeu l-a ales ca sa ii raspandeasca pe pamant cuvantul si sa le arate celorlalti ca nu sunt singuri, ci ca o putere superioara vegheaza din ceruri asupra lor. Tocmai datorita protectiei divine de care beneficiaza, va depasi toate obstacolele care ii ies in cale in viata.

Leu

Leul a fost trimis pe pamant ca un conducator suprem al semnelor zodiacale. A primit harul de a guverna lumea, iar Dumnezeu ii da forta si ii insoteste pasii in fiecare clipa. Este o fire generoasa si nu se teme de nimic. Oamenii sunt atrasi de el ca un magnet, are o multime de admiratori. Are un orgoliu destul de mare si ii place sa fie invidiat tocmai pentru stralucirea de sorginte divina pe care o emana.

Capricorn

Cel mai inteligent nativ al zodiacului nu putea fi decat unul ales de Dumnezeu. Capricornul este un om muncitor, dar si norocos in acelasi timp. Reuseste sa dobandeasca o putere aproape nemarginita in aceasta lume, nu se lasa invins, are o ambitie aproape iesita din comun si doboara obstacole care pentru altii sunt de netrecut. Succesul este o constanta a vietii acestui nativ.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii bune