MENIU

Prefectul Capitalei: „În 2-3 săptămâni este posibil ca terasele să funcționeze până la ora 21.00” - Când renunțăm la mască

Alin Stoica / Inquam Photos - Octav Ganea

Alin Stoica - prefectul Capitalei a declarat, vineri, la un post TV, că imediat după Paște s-ar putea permite funcționarea teraselor până la ora 21.00. Cât privește masca în aer liber, prefectul a spus că va fi purtată până se vor vaccina peste 50% dintre cetățeni.

„Indicele de infectare este în scădere. Dacă vom trece cu bine peste sărbătorile de Paște și dacă ne vom comporta ca până acum, este posibil ca în 2-3 săptămâni să avem un indice suficient de mic care să ne permită să avem terasele deschise până la ora 21:00. La fel și pentru magazine", a declarat Alin Stoica, vineri, la un post TV.

Referitor la renunțarea la purtarea măștii de protecție în aer liber în Capitală, prefectul a declarat: „Dacă vom avea suficienți cetățeni vaccinați, peste 50% dintre cetățeni vaccinați, în principiu, vom putea să discutăm despre renunțarea la acest mijloc de protecție. Am văzut deja în Israel că s-a întâmplat lucrul ăsta”.

Mai multe articole despre:
alin stoica prefect restrictii masca terase